Thuis

Beijing Ruicheng Medical Supplies Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De Medische uitrustingenco. van Peking Ruicheng, Ltd (BJRC) werd gevonden in 2009, is één van de grootste productie van China ′ s van het lancet en het doorborende apparaat. Onze technici hebben meer dan 10 jaar ervarings op medisch apparaatgebied.

Wij hebben de nieuwe Chinese nationale SFDA-registratie vanaf 2014, ook zijn wij de V.S. geregistreerd FDA en handhaven de certificatie van ISO 13485 en 9001. Wij zijn niet alleen levering de producten, leveren wij de dienst omvatten ontwerp, materiële verwerving, assemblage, het testen, verpakking, sterilisatievergemakkelijken, leveringsketen beheer en ordevervulling.

Wij houden goede en op lange termijn vennootschappen met binnenlandse en internationale cliënten.


Waarde

Wij zijn geëngageerd aan elk klanten′ s tevredenheid en succes. De achtervolging van innovatie, zowel voor de onderneming als de wereld. Nadruk op vertrouwen en persoonlijke verantwoordelijkheid in allaverhouding,

Opdracht

De hulpmensen verbeteren gezondheidsniveau, voorzien gebruikers van veilige en betrouwbare medische producten en de diensten.

Versie

Het doel is een medisch apparaatfabrikant te worden van wereldklasse binnen 20 jaar.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

2009, gevestigd Bedrijf. , Begonnen om allerlei lancet en doorborend apparaat te veroorzaken.

2011, toevoegend twee productielijnen toe te schrijven aan breidt zich van de markten uit.

2014, Uitbreidt ons verkoopteam voor het verstrekken van onze gekwalificeerde producten aan meer klanten over de wereld.

2016, metdeuitbreidingvanverkoopschaal, isonzenieuweproductielijngezetingebruik, endeproductiecapaciteit heeftverdubbeld.

2020, in de context van de globale epidemie van covid-19, wegens onze uitstekende productkwaliteit en kwaliteitsdienst, daalde ons verkoopvolume niet alleen niet, maar steeg met 5%, officieel ingaand de Verenigde markt van de Staat.

2022, zullen wij opnieuw ons verkoopteam uitbreiden om meer gekwalificeerde producten aan klanten rond de wereld te verstrekken.

 

In de 13 jaar van regelmatige ontwikkeling van medische uitrustingen, kunnen wij niet zonder de steun van de globale kopers doen. In de toekomst, zullen wij meer inspanningen leveren om onze producten en diensten goed te doen. De Medische blikken van Peking Ruicheng vooruit aan het samenwerken met u!


China Beijing Ruicheng Medical Supplies Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Beijing Ruicheng Medical Supplies Co., Ltd.
Beijing Ruicheng Medical Supplies Co., Ltd.
Beijing Ruicheng Medical Supplies Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Oost-Europa

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : Rightlance

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Beijing Ruicheng Medical Supplies Co., Ltd. Certificaten China Beijing Ruicheng Medical Supplies Co., Ltd. Certificaten China Beijing Ruicheng Medical Supplies Co., Ltd. Certificaten China Beijing Ruicheng Medical Supplies Co., Ltd. Certificaten